Sommerfeire og vandretur i Norge

shutterstock_127456496

Jeg skal på vandretur i de norske fjelde den her sommer, og jeg glæder mig som et lille barn. Smuk natur så langt øjet rækker og godt selskab med folk, jeg desværre ikke ser lige så ofte, som jeg gerne ville. Jeg skal nemlig af sted med nogle af de gamle venner og veninder fra gymnasiet – det bliver virkeligt klasse at se dem alle sammen igen. Der er efterhånden gået et par år, siden jeg har set nogen af dem sidst.

Det er næsten som at skulle på lejrtur med folkeskolen igen med den oppakning – jeg er klar med det hele: vandresko, myggecreme, sovepose og lommelygte. Jeg har endda købt en fed rygsæk til turen her. Nu venter jeg bare på juli, hvor vi skal af sted med den gamle flok.

Vi skal i første omgang vandre i to dage og så står den på kanotur i tre. Det bliver lidt af en udfordring – og jeg glæder mig til at se, hvem der kommer til at føre an. Det hele er med overnatning i telt, madlavning over Trankia og røverhistorier som underholdning. Så må vi se, om jeg kan huske, hvordan man slår et telt op, starter et bål og fortæller en overbevisende røver. Jeg skulle da nok mene, at jeg stadig har et par gode gamle, jeg kan hive frem fra ærmet, hvis det skulle være.

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *