Om os

Mosegrisen startede jeg i 2011, den gang som en del af et projekt på min uddannelse (multimedie designer uddannelsen), efterfølgende blev jeg fanget af hele segmentet omkring det at blogge og er siden blevet ved med dette. Navnet på bloggen blev skabt fordi jeg som lille have en mosegris som ”nabo” da vores nabo var en sød gammel dame, som havde 2 mosegrise gående, som jeg altid besøgt efter skole. Hvis jeg havde vidst at jeg efterfølgende skulle forsætte med projektet, havde jeg nok valgt et andet navn 😀 haha

Jeg er nu blevet van til navnet, og er blevet rigtig glad for bloggen, som er et sted hvor jeg kommer af med alle min vrede (som der er nok af) men også en masse glæde. Min blog er meget personlig for mig, og der er ikke nogle af mine venner eller familie som ved at blogger på denne blog – dette giver mig frihed til at skrive lige netop hvad jeg vil (er dog ikke ud på at skade nogle, så bloggen er fint nok). Tanja er heller ikke mit rigtige navn, men et alias som jeg benytter.

Hvis du skulle have lyst til at læse med alligevel (jeg skriver på bloggen, som om der formentlig ikke er mange som læser med), så kan du komme til at læse om alt lige fra fantastiske mad oplevelser, udflugter, fitness, mode samt en masse personlige indlæg.

I er også velkommen til at skrive til mig, hvis i har noget på hjertet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *