Konfirmation

Vor krævende datter Lise skulle konfirmeres her sidste efterår Hun glæde sig meget og troede at det ville blive en kæmpe gaveregn. Vi har nu aldrig givet ret store gaver i vor familie, så jeg fik helt åndenød af at se hendes ønskeseddel. Ud for de enkelte punkter var der segnet hjerte og kysmund, samt små tags hvor der stod elsker dig, søde farmor og andre så beskeder der skulle gøre giveren blød i knæene. En af de lidt voldsomme ønsker var en islandsk hest. Ud fro den stod der kys til verdens bedste far. jeg gjorde hende straks klart at jeg ikke var bedstefar, hvorfor det umuligt kunne være mig hun tænkte på. Men det var kun mig der syntes det var morsomt at lege lidt med ordene. Lise blev fornærmet, og fortalte hvor håbløs og nærrig jeg var. Det lykkedes hende at blive så hidsig at hun begundte at tude. Da jeg så smilede lidt højlydt, så begyndte hun at stampe i gulvet og skælde ud med tårerne løbende ned af kinderne. Kone kom selvfølgelig sig lille dengse til undsætning og så kastede de sig begge verbalt over mig. Jeg var både hjerteløs og helt uden forståelse for de følelser og hormoner der rasede i den unge krop. Jeg måtte pænt sige undskyld og indrømme at jeg var en stud.

Et andet sted stod der hudpleje med forelsket hjerte med kærestens navn inden i. Hun ønskede sig clinique produkter, clinique makeup, clinique solpleje, clinique makeupfjerner, clinique øjenskygge, clinique mascara, clinique pudder, clinique lipgloss osv.

Det var noget af en ønskeseddel med pc’er , iphone, ipad, og mange andre dyre ting. Hun fandt også ud af, at hvis farmor gav hende den iphone hun hårdt manglede, Ja så kunne hendes storebror give hende et helt års forbrug af data, telenonregninger og fri SMS. det var til at blive tosset af at høre hende dagligt kommentere ønskerne og hvem der skulle løfte de enkle opgaver. Flere gange måtte jeg tale hende til rette, og oplyse at det var en ønske seddel ikke en ordreseddel. Nå men hun havde en dejlig dag, selvom ikke engang halvdelen blev opfyldt. Heller ikke den hest hun ønskede sig

Konfirmation

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *