En indrømmelse

Nu skulle de rigtig ud at hygge sig. Lene havde længe glædet sig til at se sin veninde Karen igen. De havde gået på skole sammen, dengang da de var teenagere. Det var i gymnasiet, og de havde haft en fantastisk tid sammen. Dengang de skulle videre fra gymnasiet, var de gledet lidt fra hinanden. Karen var nemlig taget ud at rejse, hun ville opleve verden, så hun var rejst til både Indien, Thailand og Autralien.

Lene var derimod blevet hjemme. Nu var hun uddannet pædagog, og hun elskede sit job. Derhjemme havde hun to børn og en mand – og en særdeles skøn hverdag. Nu var det dog blevet tid for de to kvinder at mødes igen. De skulle på café, og så skulle de ud at shoppe bagefter. Lene havde længe glædet sig til deres shoppetur – hun vidste nemlig, at også Karen var en stor kvinde. Og tøj til store kvinder, det var altså sjovest at shoppe sammen med andre store kvinder.

En indrømmelse

En god sandwich

De mødtes på caféen, der lå henne på hjørnet. Det var kun et stenkast fra deres gamle gymnasium, og dengang havde de altid spist en sandwich, når de kom der. Det gjorde de også i dag, det havde de allerede aftalt på forhånd. Så da Lene satte sig, havde Karen allerede bestilt. Karen lignede sig selv på en prik, syntes Lene, selvom de ikke havde set hinanden i fem år.

Samtalen flød dog let med det samme, og det kunne ikke mærkes, at de havde været væk fra hinanden så længe. De fik både snakket om gode gamle dage i gymnasiet, de fik også snakket om, hvor de hver især var henne ad i dag. Lene var meget imponeret over, at Karen havde boet så mange år i udlandet og havde arbejdet med så mange forskellige ting.

Karen der i mod virkede imponeret over, at Lene havde en uddannelse og et godt job. Og oven i havde hun overskud til sine to små børn derhjemme og også hendes mand.

Efter deres sandwich rejste de sig. Nu var det altså tid til shopping, og hvor ville det bare blive skønt. De grinede og pjattede, som om de begge var 17 år igen, og da en ung fyr fløjtede efter dem, kunne de ikke lade være med at smile tilbage. Derefter satte de i et ordentligt grin begge to.

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *