Bedre søvn med silkedyner

Sov bedre med silke

I dag skal det handle om en bedre nattesøvn med silkesengetøj og hvorfor silke er et godt valg, når det kommer til sengetøj, dyner osv. Vi vil have fokus på silkesengetøj og silkedyner fra Silkeland og Tinga pga. den høje kvalitet og de gode erfaringer vi har gjort os med netop Silkeland. Læser herunder vores erfaringer med såvel silkedyner som Silkeland.dk.

Hvorfor vælge en silkedyne

Grunden til, at silkedyner og silkesengetøj giver dig en bedre nattesøvn, er de varmeregulerende egenskaber som silke besidder. Det so silkedyner gør, er at de udleder kropsvarmen, hvilket skaber en jævn temperatur hele natten således man ikke vågner af enten svedture eller af kulde. Et skift til enten silkedyner eller sengetøj af silke – eller begge – vil betyder, at dine nætter blive afslappende og restituerende som er optimalt for kroppen og for at få noget ud af den kommende dag.

silkedyneDerudover er silke et naturprodukt og meget allergivenligt, hvilket skaber hårde betingelser for husstøvmider, og derfor er silkedyner og silkesengetøj et oplagt valg for allergikere, der ønsker et sundt og allergivenligt sovemiljø. Også mennesker som ikke har “allergi” vil stadig kunne fornemme hvorledes man får det bedre, f.eks. ift. vejrtrækningen mv. igennem natten.

Frodele ved at benytte en silkedyne

  • Holder en jævn temperatur – og er derfor praktisk både sommer og vinter
  • Skader ikke miljøet ved fremstillingen
  • Opnår optimal søvn hele natten, hvilket er sund for krop og sjæl
  • Allergivenlig produkter

Silkeland erfaringer

Produkterne (silkedyner, silkesengetøj osv.) hos Silkeland er produceret af bedste kvalitet, som er modstandsdygtige overfor bakterier, hvilket betyder, at de kræver mindre rengøring end andre produkter. Den langfibrede silke, der er brugt i bl.a. Silkelands silkedyner giver en behagelig og blød fornemmelse, hvilket gør nætterne mere behagelig udover temperaturen.

Service og garanti er helt i top hos Silkeland, som bl.a. har gratis levering, hvilket vi virkelig har værdsat. Så hvorfor ikke få en dejlig og afslappende nattesøvn nu i et allergivenligt sengemiljø med silkedyner og sengetøj. Besøg butikken ved at benytte knappen herunder.

 Udklip

 

Har du nogen erfaringer med silkedyner eller silkesengetøj generelt?

 

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *